Gıda Katkı Maddeleri ve Risk İletişimi



 
ETKİNLİK RAPORU
Üniversitemizde Fethiye Sağlık ve Beslenme Topluluğu (FESABEST) ile Kanıta Dayalı Gıda Bilimi Platformu’nun birlikte düzenlediği “Gıda Katkı Maddeleri ve Risk İletişimi Konferansı” Prof. Dr. Murat Baş ve Prof. Dr. Bensu Karahalil’ in katkılarıyla 18 Aralık 2020 Cuma Günü online video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirilmiştir.

Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatmagül Yur’un açılış konuşmaları ile başlayan konferans; Prof. Dr. Fatmagül Yur’un Moderatörlüğünde, Prof. Dr. Murat Baş ve Prof. Dr. Bensu Karahalil’in sunumları ile devam etmiştir. Konferansta gıda katkı maddelerinin neler olduğu, üretim ve denetleme basamakları, belirlenen kalite standartları hakkında bilgiler verilmiştir. Program, katılımcıların sorularının cevaplanması ile son bulmuştur.
 
Konferansa akademisyenler ve öğrenciler olmak üzere toplam 117 kişi katılmıştır.
 

 
 

Son Güncelleme Tarihi : 28.04.2021 15:32

Son Etkinlikler
>