Öğrenci Panosu

Bu sayfa sık güncellenmektedir. Öğrencilerimizin belirli aralıklar ile bu sayfayı kontrol etmelerini rica ediyoruz.

Duyuru Tarihi Konusu İçerik
24.05.2023 Mezun Memnuniyet Anketi Üniversitemizin geleceğini daha iyi planlamak için, mevcut durumunun analiz edilmesi ve sunduğumuz hizmetlerin kalitesinin geliştirilmesi amacıyla mezunlarımızın görüşlerine ihtiyaç duyulmaktadır.
Bu doğrultuda hazırladığımız Mezun Memnuniyet Anketi'ne ait web bağlantısı aşağıda belirtilmiştir. Katılımınız bizim için değerlidir.
Anket Linki: https://anket.mu.edu.tr/Yanit/Index/egqTKJffhX
24.05.2023 Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Gençlik ve Spor Bakanlığının yazısı ile, Gençlerin; yazma becerilerini ortaya çıkararak edebiyat alanına ilgilerini arttırmak, kişisel vesosyal gelişimini desteklemek; duygu, düşünce, hayal dünyası ve gözlem yeteneklerini keşfetmek, Türkçeyi doğru ve etkili kullanmalarını sağlamak ayrıca okuma ve yazma alışkanlıklarını geliştirmek amacıyla "Bir Asrın Öyküsü" sloganıyla "IV. Gençler Arası Öykü Yarışması" düzenleneceği bildirilmektedir.
Söz konusu yarışma, Cumhuriyetimizin 100. yılına ithafen gerçekleştirilecek olup, yarışmanın başvuruları 2 Mayıs-1 Eylül 2023 tarihleri arasında gencizbiz.gsb.gov.tr adresi üzerinden alınacaktır.
Katılım Şartları ve başvuru için tıklayınız.
Afişi görüntülemek için tıklayınız.
11.04.2023 Sempozyum "Cumhuriyet'in İlanının 100. Yıl Dönümü Uluslararası Sempozyumu" afiş ve detaylı bilgi için tıklayınız.
Sempozyum Tarihi: 21-22 Kasım 2023
11.04.2023 Sempozyum "100. Yılında Lozan Barış Antlaşması Uluslararası Sempozyumu" afiş ve detaylı bilgi için tıklayınız.
Sempozyum Tarihi: 17-18 Temmuz 2023

Önceki Yıllar    2022     2021