Acı Kaybımız

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü 2016 mezunu Özge SARIOĞLU,  Ülkemizin yaşadığı deprem felaketinde yaşamını yitirmiştir. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ailesi olarak Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Mehmet ÖZELÇİ,  Ülkemizin yaşadığı deprem felaketinde yaşamını yitirmiştir. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ailesi olarak Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü 2011 mezunu Yıldız TÜRKMEN BİNİCİ,  Ülkemizin yaşadığı deprem felaketinde yaşamını yitirmiştir. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ailesi olarak Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 16.02.2023 10:02 Okunma Sayısı : 1367

Son Duyurular