Fakültemiz Kalite Komisyonu, Fakülte Danışma Kurulu ve Dış Paydaş Kurum ve Kuruluş Temsilcileri Çevirimiçi Toplantıda Buluştu.

Fakültemiz, Yükseköğretim Kurulu ve Yükseköğretim Kalite Kurulunun ilgili Yönetmelikleri uyarınca, paydaşları ile ilişkilerinin geliştirilebilmesi, eğitim-öğretim, araştırma ve toplumsal katkı süreçlerinin etkin bir şekilde yürütülebilmesi ve bu yönde daha bütüncül değerlendirmelerin yapılabilmesi için dış paydaşlarının işbirliğine sağlamak amacıyla; 28/04/2022 tarihinde ilkini gerçekleştirdiğimiz Danışma Kurulu toplantısının ardından, Fakülte Kalite Komisyonu Başkanı Dekan Prof.Dr. Fatmagül YUR Moderatörlüğünde , Fakülte Danışma Kurulu ve Dış Paydaş kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla 15 Eylül 2022 tarihinde 11:00‘da çevirimiçi toplantı gerçekleştirildi.

Önemli gündem maddeler hakkında görüş alış-verişinin yapıldığı verimli geçen çevrim içi toplantıya 42 Paydaşımız katılmıştır.

Çevrimiçi Toplantı Fotoğrafları:

19.09.2022 Okunma Sayısı : 378