‘Hemşirelerimiz. Geleceğimiz. Bakımın Ekonomik Gücü’ Teması ile Hemşirelik Haftası Kutlandı

‘Hemşirelerimiz. Geleceğimiz. Bakımın ekonomik gücü’ teması ile hemşirelik haftası okulumuzda çeşitli etkinlikler ile kutlandı.
Her yıl 12 Mayıs haftasında kutlanan Hemşireler Günü 13 Mayıs Pazartesi günü Hemşirelik Bölümü’nün düzenlediği konferans ve panel ile kutlandı. Etkinliklere; Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özcan AYGÜN, Fakültemizin Dekanı Ali SÜLÜN, Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiye Özel Leton Hospital, hemşireler, öğretim üyeleri ve lisans öğrencileri katıldı.

Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özcan AYGÜN ve lisans öğrencimizin konuşmalarının yer aldığı konferans Fethiye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Öğleden sonra Fethiye İşletme Fakültesi Konferans salonunda Öğr. Gör. Dr. Cemil YAVUZ’un moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi’nden Prof. Dr. Ümran SEVİL ‘İklim Değişikliklerinin İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri ve Hemşirelik’ konulu ve Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı’ndan Öğr. Gör. Dr. Nurten DENİZHAN KIRCAN ‘Hemşirelerimiz, Geleceğimiz, Bakımın Ekonomik Gücü’ konulu konuşmaları ile katkı sağlamışlardır.

Panel öncesi Hemşirelik Bölümü ikinci sınıf öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisi sunulmuş ve tüm katılımcılar için keyifli bir etkinlik gerçekleştirilmiştir.
   
   
   
   
   
   

Son Güncelleme Tarihi : 15.05.2024 17:17 Okunma Sayısı : 216

Son Haberler