Öğrenci Panosu

Bu sayfa sık güncellenmektedir. Öğrencilerimizin belirli aralıklar ile bu sayfayı kontrol etmelerini rica ediyoruz.
 
Duyuru Tarihi Konusu İçerik
15.08.2024 Sınavsız İkinci Üniversite Anadolu Üniversitesi İkinci Üniversite Programları ile kariyerinde yükselme, merak ettiğin bölümde okuma ve hayallerini gerçekleştirme şansı ellerinde. Eğer senin de hayallerin bir diplomaya sığmıyorsa, İkinci Üniversite Programları seni bekliyor!
İkinci Üniversite İnternet Başvuru ve Kayıt Tarihleri
2024-2025 Öğretim Yılı İçin Çevrimiçi (Online) Başvuru ve Kayıt İşlemleriÇevrimiçi (Online) Başvuru ve Kayıt İşlemleri16 Temmuz 2024 Salı - 18 Ekim 2024 Cuma
Çevrimiçi (Online) Başvuru Adresi https://aoskayit.anadolu.edu.tr​
EK-1 Açıköğretim Sistemi 2. Üniversite Tercihleri hakkında afiş ve programlar
15.08.2024 Sınavsız İkinci Üniversite Ankara Üniversitesi, “Sınavsız İkinci Üniversite” kapsamında yükseköğretim kurumlarının ön lisans ve lisans programlarından mezun olan ve/veya bu programlarda halen öğrenim gören bireylere, Ankara Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi açıköğretim ön lisans ve lisans programlarına herhangi bir sınava girmeden kayıt yaptırma, ikinci bir diploma alma ve yeni bir kariyer imkanı sunuyor.
Başvuru Tarihleri: 12 Ağustos - 30 Eylül 2024
Başvuru Adresi:
basvuru.ankara.edu.tr
EK-1 Sınavsız İkinci Üniversite Olanağı hakkında afiş ve tanıtım dokümanı
30.05.2024 2024 Yılı Gençlik Kampları Gençlik ve Spor Bakanlığınca gençlerin çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle tanışmalarını temin etmek amacı ile 12-15 yaş grubu deniz, 16-25 yaş grubu doğa ve 18-25 yaş grubu çadır kamplarının gerçekleştirilmesi planlanmıştır.

Kamp başvuruları 07 Mayıs - 07 Haziran 2024 tarihleri arasında https://gencizbiz.gsb.gov.tr
adresinden veya E-Devlet aracılığıyla elektronik başvuru yoluyla yapılabilecektir.

Online başvuru yapma imkanı bulunmayan gençlerin Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü
bünyesinde faaliyetlerini sürdürmekte olan Gençlik Merkezlerine gitmeleri halinde, başvurular aynı
sistem üzerinde görevlilerce yapılacaktır.
Gençlik ve Spor Il Müdürlügünün ilgili yazısını pdf formatında görüntülemek için tıklayınız.
Gençlik Kampları Afişi için tıklayınız.
22.04.2024 2024 Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım Ve Bilgilendirme Toplantıları Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından; verimlilik bilincinin ülke çapında yaygınlaştırılması, kurum ve kuruluşlar arasında bilgi ve tecrübe paylaşımın artırılması, verimlilik konusunda yürütülen projelerin kamuoyuna duyurulması, uygulanmış projelerin sağladığı yararların tanıtılması ve verimliliği artırma konusunda yürütülecek yeni projelerin teşvik edilmesini sağlamak amacına yönelik olarak her yıl “Verimlilik Proje Ödülleri” düzenlenmektedir. 2014 yılından bu yana her yıl gerçekleştirilen organizasyona gösterilen ilgi gün geçtikçe artmaktadır. Hem özel sektör işletmelerinin hem de kamu kurum ve kuruluşlarının başvuru yapabildiği yarışmada dereceye giren proje sahiplerine verilecek ödüller Sanayi ve Teknoloji Bakanı tarafından takdim edilmektedir.
Toplantı Afişini indirmek için tıklayınız.
Verimlilik Proje Ödülleri Web Sayfasına ulaşmak için tıklayınız.
11.03.2024 22. Devlet Türk Sanatları Yarışması T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenmesi planlanan "22.Devlet Türk Sanatları Yarışması"na ilişkin bilgi ve şartnameye aşağıdaki linkten ulaşılabilir.
Link: https://gorselsanat.ktb.gov.tr
27.02.2024 Öğrenci Bilgi Sistemi
Ders Bilgi Paketi Çıktıları
Üniversitemiz Öğrenci Bilgi Sisteminde öğrencilerin ilgili kurumlara vermek üzere öğrenimgörmüş oldukları derslere ilişkin ders öğrenim çıktılarını https://obs.mu.edu.tr/oibs/bologna/ adresinden karekodlu şekilde ulaşılabilmekte ve çıktısı alınabilmektedir.
27.02.2024 Anket Çalışması "Meta-Yapay Zeka Okuryazarlığı"  Çankırı Karatekin Üniversitesi Eldivan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarının "Meta-Yapay Zeka Okuryazarlığı Ölçeğinin Türkçe’ye Uyarlanması: Geçerlik ve Güvenirlik Çalışması”
Link:  https://forms.gle/zAVPcVMNsm9wd8Xx5
     
Önceki Yıllar 2023     2022    2021

Son Güncelleme Tarihi : 15.08.2024 17:06 Okunma Sayısı : 216

Son Duyurular